Over ons

Na 22 jaar te hebben gewerkt bij de Rabobank in verschillende functies koos Maurice van Ettrovoor datgene wat beter bij hem past. Namelijk een eigen zaak starten, die ziczh richt op de verkoop van unieke vintage-industriële-ossterse meubelen.

"Ik heb zelf ervaren dat de techniek heel snel gaat en voor mensen misschien wel te snel. Door internet en robots gaan tienduizenden banen verloren in een jaar. Alles gaat via een scherm of computerstem. Ik vraag me af of mensen dat willen. Ik denk dat mensen aandacht, echte aandacht, heel belangrijk vinden. Een beetje terug naar vroeger, toen alles beter was. Zeg maar de jaren 60 en 70. Ook daar heb ik een voorliefde voor. Dan met name de meubels, de kleuren, de vrijheid muziek en de relaxte sfeer. Dat wil ik dat mensen ervaren in mijn zaak, website en communicatie. En dat terugzien in mijn producten.

Van alle meubels die ik verkoop is het hout gerecycled hardhout dat uit huizen, kerken en boten komt die gesloopt zijn. Voornamelijk uit India. Na zorgvuldige selectie wordt dit hout hergebruikt voor het maken van meubels. Hiermee krijgt het een tweede leven en wordt verdere ontbossing voorkomen. Het gebruik van gebruikt hout geeft het meubel meer authenticiteit en charme.De spijkergaten en houtnerven hebben een eigen geschiedenis.

Het meubel is handgemaakt waardoor het extra karakter heeft. U laat aan andere zien dat u het milieu wilt behouden, beschermen en duurzame ontwikkeling steunt.

De verkoop vind plaats via mijn website en magazijn. Ik heb geen dure showroom en personeel waardoor ik kwailteitsproducten kan aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Voorlopig richt ik me op kasten en industriële lampen. Dus ben je daarnaar opzoek, kijk dan eens op mijn website. En zit er iets tussen dan ben je van harte welkom in mijn magazijn aan de Prinsenweijer 9 te Nuenen (svp voor een afspraak bellen naar 085-0600989)

Januari 2017